Μέλος της

Aγώνες επίδειξης Taekwon-Do από τους «Τριακόσιους» στη Σπάρτη

Αγώνες επίδειξης Taekwon-Do πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24/2 στον πολυχώρο “Sparta Arena” στην πόλη της Σπάρτης. Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διακεκριμένου master, Άγγελου Σολδάτου (8 Dan). Επίσης, την Κυριακή 25/2, πραγματοποιήθηκε προπόνηση και εκμάθηση τεχνικών Taekwon-Do από τον master Άγγελο Σολδάτο.

Στους αγώνες συμμετείχαν νεαροί αθλητές, ηλικίας από 4 έως 17 ετών, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τα 55 παιδιά από τον Α.Σ. Ταεκβον-Ντο Σπάρτης «Τριακόσιοι», ενώ έλαβαν μέρος και αρκετοί αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Οι συνολικές συμμετοχές άγγιξαν τις 160.

Διοργανωτές ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Τριακόσιοι» και ο εκπαιδευτής του συλλόγου (διεθνής εκπαιδευτής IV Degree), Λεωνίδας Ραπατσουλέας.

Ο Λεωνίδας Ραπατσουλέας-εκπαιδευτής του Α.Σ. Ταεκβον-Ντο Σπάρτης «Τριακόσιοι» ευχαριστεί τον κ. Νικόλαρο Δημήτρη για την παραχώρηση του πολυχώρου “Sparta Arena”, τον φυσικοθεραπευτή της Σπάρτης, κ. Γεώργιο Γαβαλάκη, τον Δρ. Μπασουράκο Παναγιώτη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, τον Αθανάσιο Ρουσιαμάνη και την Παναγιώτα Κουτσουρά, που είναι οι δύο επικεφαλής της ομάδας εθελοντών. Επίσης, ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Σπάρτης, τον Andrian Kontea για την βιντεοσκόπηση πλάνων της εκδήλωσης, τους κκ Γεώργιο Πολολό και Νίκο Σελίμο (στην κάμερα) για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων μέσω του krokees.gr (δείτε βίντεο αγώνων στην ιστοσελίδα), τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας Θεόδωρο Λώλη, Ευστάθιο Καββαδία, Γρηγορία Κατσαούνου, Αναστάσιο Ευθυμιάτο, Βαγγέλη Σάκη, Δημήτριο Αλεξάνδρου και Ιωάννη Καραγιώργο που «μας τίμησαν με την συμμετοχή τους», το σώμα διαιτησίας, τους προπονητές, συντελεστές και δασκάλους των συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας που συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτής της επιτυχημένης διοργάνωσης, καθώς και τους αθλητές και γονείς που ταξίδεψαν από μακριά για να συμμετάσχουν σε αυτή.

Ο κ. Ραπατσουλέας απευθύνει, ακόμα, ευχαριστίες στον διεθνή εκπαιδευτή IV degree, Νικηφόρο Κοτρίδη με την ομάδα επίδειξης Α.Μ.Ε.Α. από τον Πειραιά, τον δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη, που όπως αναφέρει «μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του και τις βραβεύσεις που έκανε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης». Τέλος, ευχαριστεί τα Ηχητικά Ματθαίος για την ηχητική κάλυψη της διοργάνωσης και τα καταστήματα της Σπάρτης, Yiayia’s Kitchen, Mr Donut και Loykoulos «τα οποία παρείχαν εκπτώσεις για τους φιλοξενούμενους μας».

Τέλος, ο Λ. Ραπατσουλέας ευχαριστεί τον master Άγγελο Σολδάτο «για την άψογη οργάνωση και καθοδήγηση όλων αυτό το αθλητικό διήμερο» και τον συγχαίρει επί τη ευκαιρία της προαγωγής του από την παγκόσμια ομοσπονδία της ITF, στον βαθμό του 8ου Dan.

 

Φωτογραφίες