Μέλος της

AΓ.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας

AΓ.Σ. ΕΥΚΛΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Διεύθυνση

Δ. Κρόκου 39, Πρέβεζα, Νομός Πρεβέζης, 48100

Ιστορικό

Ο Α.Γ.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας δημιουργήθηκε το 1989, με σκοπό την εξάπλωση και την διάδοση του Taekwon-Do, από τις τάξεις του οποίου αναδείχτηκαν αρκετοί Διεθνείς Εκπαιδευτές (Βουλιστιώτης Ιωάννης, Καββαδίας Ευστάθιος, Λώλης Θεόδωρος, Κατσαούνου Γρηγορία), οι οποίοι συνεχίζουν την εξάπλωση του Taekwon-Do σε άλλες περιοχές (Βόνιτσα, Λευκάδα, Άρτα, Λούρος).

Ο σύλλογος έχει επανδρώσει με αθλητές του τις Εθνικές ομάδες του Taekwon-Do που πήραν μέρος σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με αρκετές διακρίσεις, η πιο πρόσφατη από τις οποίες είναι η κατάκτηση της πρώτης και τρίτης θέσης από αθλητές του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2016 στο Brighton της Αγγλίας. Επίσης μέλη του έχουν ενταχθεί στο σώμα της Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, συμβάλλοντας έτσι στην διοργάνωση των ανωτέρω Πρωταθλημάτων.

Έχει διοργανώσει πολλά σημαντικά γεγονότα του Taekwon-Do στην μακρά πορεία του, με προεξέχοντα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων του 2007, το Διεθνές Σεμινάριο με τον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Grandmaster Trevor Nichols το 2012 και το Διεθνές Σεμινάριο με τον γιο του ιδρυτή του Taekwon-Do και Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Grandmaster Choi Jung Hwa το 2013.

Επίσης διοργανώνει συνέχεια γεγονότα μικρότερου βεληνεκούς (επιδείξεις, σεμινάρια, κοινές προπονήσεις, summer camp, διασυλλογικούς φιλικούς αγώνες), προκειμένου τα μέλη να αποκομίζουν τα μέγιστα μέσα από την ενασχόληση τους με το Taekwon-Do. Τα μέλη του συλλόγου ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες
(4-60 ετών) και το σύνθημα του συλλόγου είναι «γίνετε ένας από εμάς, μπορείτε».

Ο Προπονητής

Ο Master Άγγελος Σολδάτος ξεκίνησε την ενασχόληση του με Taekwon-Do το 1981, έχοντας ως αθλητής πολλές διακρίσεις σε Εθνικό και Παγκόσμιο Επίπεδο. Το 1989 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Α.Γ.Σ. Ευκλέα Πρέβεζας, οποίο την τρέχουσα χρονική στιγμή κατέχει την θέση του Τεχνικού Υπεύθυνου. Υπό τις οδηγίες του έχουν αναδειχτεί αρκετοί Διεθνείς και μη Εκπαιδευτές, οι οποίοι έχουν εξαπλώσει τον Taekwon-Do σε άλλες περιοχές της χώρας (Λευκάδα, Λούρος, Βόνιτσα, Άρτα, Καναλάκι Πρέβεζας, Κανάλι Πρέβεζας, Αθήνα, Δίστομο, Δαύλεια Βοιωτίας, Σπάρτη, κ.α.).

Έχει παρακολουθήσει και έχει διδάξει σε πολλά Διεθνή Σεμινάρια, καθώς και έχει διαιτητεύσει σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Με την μεθοδική του δουλειά έχει αναδείξει πρωταθλητές τόσο σε Εθνικό, όσο και σε Παγκόσμιο Επίπεδο. Είναι ο συντονιστής και επιβλέπων όλων των διοργανώσεων του Α.Γ.Σ. Ευκλέα Πρέβεζας. Επίσης κατέχει τον 8 ο Βαθμό της Μαύρης ζώνης (Master – VIII Dan) και είναι ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-Do (International Taekwon-Do Federation) στην Ελλάδα, ως Πρόεδρος του International National Organization 370 (#370).

Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Πρόεδρος
ΠΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αντιπρόεδρος
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ – Γενικός Γραμματέας
ΤΣΙΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Ταμίας
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ – Μέλος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο σταθερό 2682100244
Τηλέφωνο κινητό 6981454097
E-mail: efkleasitf@yahoo.gr