Μέλος της

Σεμινάριο Taekwon-Do της Λευκάδας με τον Grandmaster Nichols

Ένα καταπληκτικό γεμάτο γνώσεις σεμινάριο διεξήχθη αυτό το σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου 2018 στη Λευκάδα από τον Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας I.T.F Grand Master Nicholls Trevor και τον βοηθό του και Master Yogi Chand, ο οποίος είναι προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από εκατό μαθητές από Σωματεία της Ελλάδα, Γερμανίας, Αλβανίας και Αγγλίας.

Οι συμμετέχοντες δηλώσαν ενθουσιασμένοι από τον τρόπο διδασκαλίας και εξάσκησης, καθώς και από τις γνώσεις που αποκόμισαν στο Taekwon-Do, από το υπόψη σεμινάριο, επεσήμαναν ότι ανάλογες εκδηλώσεις ανανεώνουν την όρεξη τους για εξάσκηση στο Taekwon-Do και ανυπομονούν για το επόμενο Σεμινάριο.

Το σεμινάριο έκλεισε με ιδανικό τρόπο, καθώς πραγματοποιήθηκε η απονομή του 8ου Dan στον Master Σολδατο Άγγελο από τον Grandmaster Trevor Nichols, κάτω από τις έντονες επευφημίες των συμμετεχόντων.

Ο Grand Master Nicholls επεσήμανε το υψηλό τεχνικό επίπεδο της Ελλάδας αναφορικά με το Taekwon-Do και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον ζήλο για μάθηση της Ελληνικής ομάδας, πράγματα που καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλεία που πραγματοποιείται από τον Master Σολδάτο.

Δήλωση του Grandmaster Trevor Nichols

Το σεμινάριο που διοργανώθηκε από τον πρόσφατα ανερχόμενο στον 8 ο βαθμό της Μαύρης ζώνης Master Άγγελο Σολδάτο είχε μεγάλη επιτυχία.

Εάν κάποιος δήλωνε ότι το επίπεδο ήταν υψηλό, απλώς δεν θα έλεγε αρκετά. Οι σχολές της Ελλάδας διδάσκουν Taekwon-Do που κάνει περήφανη την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ως Grandmaster της ITF αφήνω στην διακριτική ευχέρεια του οικοδεσπότη τον περιεχόμενο διεξαγωγής του σεμιναρίου και προσαρμόζομαι ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.To πρόγραμμα του σεμιναρίου εκτελέστηκε από δυνατούς αθλητές, οι οποίοι πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο ότι έχουν διδαχθεί από ένα ποιοτικό Master.

Επέλεξα στο συγκεκριμένο σεμινάριο να επικεντρωθώ στην χρησιμοποίηση περισσότερο του κορμού του σώματος ως πολλαπλασιαστή ισχύος των τεχνικών. Οι ενδείξεις ήταν θετικές στην χρησιμόποιηση με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν χώρο για βελτίωση.

O Master Σολδάτος έιναι ο πρέσβης της Ελλάδας του Οργανισμού του.
Περιστοιχίζεται από παθιασμένους αθλητές και έχει το σεβασμό της Παγκόσμιας
κοινότητας του Taekwon-Do. Διαβλέπω ένα καλό μέλλον για την Ελλάδα στο Taekwon-Do και ανυπομονώ να μοιραστώ στιγμές με τους νέους μου φίλους σε αυτήν την υπέροχη χώρα.

Δικός σας στο Taekwon-Do

Grandmaster Trevor Nichols
Αντιπρόεδρος της ITF

Δήλωση του Master Yogi Chand (7 DAN) Προπονητή της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας

Μου ζητήθηκε από τον Grandmaster Nichols να τον βοηθήσω στην διεξαγωγή του σεμιναρίου για τον Master Σοδάτο.

Η φιλοξενία που είχαμε στην ελλάδα ήταν αντάξια του τίτλου του Master Σολδάτου, ο
οποίος έχει μία ιστορία δεκαετιών, η οποία αποτυπώνεται από την απόδοση των μαθητών του.

Ο Grandmaster Nichols δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει ένα τόσο επαγγελματία Master, του οποίου ο μόνος σκοπός είναι η δημιουργία μεγάλων αθλητών. Από αυτά που παρατήρησα λόγω της εμπλοκής μου αυτό το Σαββατοκύριακο, το επερχόμενο Παγκόσμια Πρωτάθλημα της Αργεντινής θα είναι τυχερό να έχει τυχερούς αθλητές.

Διαβλέπουμε ότι η Ελλάδα θα προωθηθεί στην υψηλή θέση που της αρμόζει μέσα στην Ευρώπη. Ο τρόπος οργάνωσης, προπόνσης και φιλοξενίας γεγονότων είναι ιδανικός.

Ελπίζουμε να σας επισκεφτούμε στο προσεχές μέλλον προκειμένου να δυναμώσουμε την συμμαχία μας.

Με περηφάνια και σεβασμό
Master Yogi Chand (7 DAN)

Διευθυντής Ινστιτούτου
Διεθνής Προπονητής & Εξεταστής